top of page

Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag hier niet tussen, neem gerust contact op.

Hoe kan ik me voorbereiden voor de eerste massage?

Bij de eerste behandeling bespreken wij samen wat jouw wensen zijn voor de massage, welk soort olie te gebruiken en of er eventueel sprake is van contraindicaties.

Dit duurt ongeveer 10 minuten.

Je hoeft niks mee te nemen.  

Voor wie is de massage geschikt?

Ontspanningsmassages zijn geschikt voor iedereen, van jong tot oud.

 Mocht je twijfels hebben over jouw gezondheid, kijk dan even naar de lijst contra-indicaties op deze site of raadpleeg je huisarts vooraf.  

Als er sprake is van lichamelijke aandoeningen, blessures, behandeling door arts/specialist en/of medicijngebruik, dan wordt je verzocht dit voor de massage aan de masseur te melden.

Wat kan ik verwachten van mijn eerste sessie?

Afhankelijk van de massage en het te behandelen gebied, kleed jij je uit tot aan het ondergoed. Sieraden kunnen af, zodat ik nergens achter kan blijven haken en jij je niet kan bezeren. Ik masseer  met biologische amandel olie op de huid. Tenzij er sprake is van een notenallergie, dan heb ik een alternatief hiervoor.

Geef je ook erotische massages?

Massagepraktijk KAYA is géén erotische massagepraktijk. Verzoeken in deze richting worden dan ook niet op prijs gesteld. Worden er tijdens of voorafgaand aan de massage toch seksueel getinte opmerkingen geplaatst of verzoeken gedaan, dan is de massage direct afgelopen en vertrekt de masseur. U bent dan alsnog het gehele bedrag van de massage inclusief eventuele voorrijkosten schuldig.

Biedt de massage hulp bij de behandeling van een (terminale of chronische) ziekte?

Nee. De massages die ik geef zijn puur bedoeld om te ontspannen. 

De helende effecten die ontspanning met zich meebrengen zijn heel mooi meegenomen en kunnen wellicht symptomen verminderen maar geen ziektes genezen. Bij (chronische) ziekten adviseer ik altijd om hulp te zoeken van een dokter. 

Heb je speciale massagetafels?

Bij deze praktijk is er 1 tafel aanwezig met borst en buik uitsparing. DIt kan gebruikt worden voor zowel zwangere vrouwen die graag op hun buik willen liggen als voor mensen die een buik operatie hebben ondergaan, of wat extra ruimte wensen bij het buik en borst gedeelte.

bottom of page