top of page

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor Massagepraktijk KAYA en Franci's craft and mandalas

1. Tarieven

De tarieven die u op deze website kunt vinden zijn inclusief 21% BTW. Indien u een massage aan huis of op locatie boekt, breng ik voorrijkosten in rekening bovenop de factuurkosten. Deze kosten zijn te vinden op de pagina ‘Tarieven‘.

2. Betaling

U kunt de massage of workshop met  PIN, een tikkie of contant betalen, direct na de massage. 

3. Annulering

Gemaakte afspraken dienen uiterlijk een dag (24 uur) voor de behandeling telefonisch, via whats-app of via email geannuleerd te worden. Annuleert u later, dan moet ik 100% van de kosten in rekening brengen. 

4. Stempelkaart, Massagebon en rittenkaart

  • Massagebonnen en rittenkaarten zijn niet inwisselbaar voor geld.

  • De rittenkaart is persoonsgebonden en zal geheel komen te vervallen bij misbruik, zoals het laten gebruiken van de Klantenkaart door derden.

  • Op de Cadeaubon wordt geen wisselgeld teruggegeven. Voor het resterende bedrag wordt een tegoedbon uitgeschreven.

  • De Massagebon is verkrijgbaar voor ieder gewenst bedrag.

  • Kortingen zijn niet van toepassing bij de aanschaf van de Massagebon.

  • Alleen originele bonnen van Massagepraktijk KAYA worden geaccepteerd. Eenmaal afgegeven en betaalde Massagebonnen kunnen niet meer worden geannuleerd. 

5. Intake en uw gezondheid

Is er sprake van medische klachten, bent u in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt u medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden dan dient u dit van tevoren door te geven. Geef het ook aan indien u allergisch bent, ik kan dan bepalen welke massageolie ik wel/niet kan gebruiken. 

 

6. Aansprakelijkheid

Massagepraktijk KAYA  is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na het behandelen.

Alle behandelingen die worden aangeboden door Massagepraktijk KAYA zijn geen medische behandelingen. Wanneer u zich laat behandelen bij Massagepraktijk KAYA is dit geheel op eigen risico.

7. Massage van kinderen en minderjarigen

Het is mogelijk voor kinderen of minderjarigen om gemasseerd te worden, wel is dit gebonden aan enkele voorwaarden. Zo moet er altijd een volwassene, ouder of voogd in de ruimte bij aanwezig zijn. Ouder en kind bepalen samen de grenzen van de massage. 

8. Geen erotische handelingen

Massagepraktijk KAYA is géén erotische massagepraktijk. Verzoeken in deze richting worden dan ook niet op prijs gesteld. Worden er tijdens of voorafgaand aan de massage toch seksueel getinte opmerkingen geplaatst of verzoeken gedaan, dan is de massage direct afgelopen. U bent dan alsnog het gehele bedrag van de massage inclusief eventuele voorrijkosten schuldig.

9. Wijziging van de Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Massagepraktijk KAYA ten allen tijde gewijzigd worden.

10. Voor mij geldt een beroepsethiek; alles wat we bespreken blijft privé.​

Over de workshops:

Afmelden

- Mocht je onverhoopt toch niet naar de workshop kunnen komen, laat mij dit dan uiterlijk 48 uur vóór aanvang van de workshop per mail of app weten.

- Alle massages die na de periode van 48 uur worden geannuleerd worden volledig in rekening gebracht

- Heb je je moeten afmelden en had je al vooruit betaald? Dan krijg je een cadeaubon ter waarde van de door jou geboekte workshop, zodat je op een latere datum als nog de workshop kunt doen of in kan ruilen voor een massage. 

- Mocht de workshop niet door kunnen gaan, dan laten wij dat zo snel mogelijk weten. Je hoort dan ook op welke datum de workshop kan worden ingehaald.

 

- De cadeaubon is 2 jaar lang na afgifte te gebruiken. Je kunt er een workshop of massage voor boeken of je kunt hem gebruiken voor een creatieve workshop. 

bottom of page