top of page
Over de praktijk


Massagapraktijk KAYA bestaat sinds 1 oktober 2019 en is opgestart door Franci Overdevest, die gespecialiseerd is in verschillende soorten ontspanningsmassages. 
Kaya betekent 'lichaam' in het Sanskriet. 
Per maart is zij verhuisd naar de smederijstraat 5 in Leiden waar ze een prachtige ruimte in huis heeft ingericht voor de massagepraktijk.

Naast massages worden er in deze ruimte ook verschillende soorten creatieve workshops aangeboden voor zowel volwassenen als kinderen.  Kijk ook op facebook: Franci's crafts and mandalas

Over mij

 

Na 15 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben, heb ik besloten me helemaal om te scholen en werd verliefd op het massage vak.  Na het volgen van een opleiding bij “massage in beweging” en het doen van meerdere cursussen ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Al snel ontdekte ik wat een dankbaar beroep het is om mensen te mogen masseren en om te zien hoe mensen daarvan zowel lichamelijk als geestelijk opknappen. Het gaf me zo een voldaan gevoel.

Ik ben inmiddels gespecialiseerd in verschillende soorten massages en volg regelmatig cursussen om mijn kennis up to date te houden en mezelf te blijven ontwikkelen.

Ik maak gebruik van natuurlijke producten en mix mijn eigen geuren massage olie. Als onderdeel van mijn praktijk en filosofie streef ik ernaar mijn patiënten ontspanning te bieden, zodat ze beter en gezonder gaan leven.

Mijn aanpak bestaat uit een combinatie van zowel oosterse als westerse methoden. Als jij een positieve, energieke en zorgzame Massagetherapeut nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen om te ontdekken hoe ik jou kan helpen met herstellen en revitaliseren.

P1010388.JPG
Over: Over mij
bottom of page