top of page
20240308_084003.jpg

De praktijk

De massagepraktijk is een praktijk aan huis. Het ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van station 'Lammenschans' en 30 minuten van 'Centraal station'.  Ook zijn er opties om met de bus te komen. 

Adres: smederijstraat 5, 2321pl in Leiden

Je kunt voor de deur parkeren. Er is betaald parkeren op doordeweekse dagen. Dit kost voor het eerste en 2de uur €0,20 per 60 minuten. Vanaf het 3de uur €3,10 per 60 minuten. Tussen 9:00 en 19:30.

Op zaterdag en zondag is het parkeren gratis.

 

Openingstijden: 

De praktijk is 7 dagen per week geopend.  Ook in het weekend en in de avonden. 

Wil je graag reserveren, stuur een berichtje naar 06-83860694 of vul het contactformulier in en geef aan wanneer jouw voorkeur is. Dan reageer ik zo snel mogelijk.

P1010384.JPG

Over mij

Na 15 jaar in de Kinderopvang gewerkt te hebben heb ik besloten me om te scholen en werd al heel snel verliefd op het massagevak. 

Na het doen van een jaartraining en het volgen van verschillende cursussen heb ik met veel liefde en enthousiasme een eigen praktijk opgestart waarin ik verschillende soorten massages aanbied en sinds november 2023 ook reiki.

Voor mij is masseren meer dan verschillende technieken kunnen toepassen. Het is verbinding maken,  het geven van een stukje aandacht en daarbij goed de spieren te behandelen en daar waar nodig het inzetten van reiki. 

Door de jaren heen heb ik een eigen massage ontwikkeld met invloeden van de lomi lomi, de klassieke massage, reiki en het holistisch pulseren. 

Mijn aanpak bestaat uit een combinatie van zowel oosterse als westerse methoden.

 

De zwangerschapsmassage en kindermassage zijn uiteraard beide gespecialiseerd. 

 

Ik zou zeggen kom eens langs voor een introductie massage en ervaar het helemaal zelf!

Met warme groet, 

Franci Hynes

P1010348.JPG
bottom of page