Massages

Ontpannings massage (klassiek/lomilomi)
Een Klassieke Massage of Ontspanningsmassage is een van de oudste massagevormen die wij kennen.​
Door de toenemende tijdsdruk of allerhande verplichtingen, nemen we weinig de tijd voor rustmomenten.Wat is er fijner om na een drukke dag, eens een ontspannende massage te ondergaan.​
Door de mix van de klassieke massage met de hawaiiaanse lomi lomi krijg je de gelegenheid om even helemaal tot rust te komen en het hoofd leeg te maken. Het is heerlijk om even niets te moeten maar genieten van de massage met op de achtergrond een zacht muziekje. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van massageolie.  Ook kan deze massage verlichting bieden bij spierpijn en de 'knoopjes'.
Zwangerschapsmassage
Een zwangerschapsmassages een massage die jou en je kindje rust brengt.
Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Wij zorgen ervoor dat je die even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment.
Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast.
 
Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan.
We voeren de massage op een zachte- en rustige manier uit om te veel stimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen. Ook houden we rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten.
Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.
 
Heppiemassage® (kindermassage)
Heppiemassage® is een bijzondere massage op maat van bijzondere kinderen.
Deze massage is in het bijzonder geschikt voor kinderen met een stoornis in de prikkelverwerking (ASS, ADHD, HSP…).
Deze massage kan helpen om stress, angst en spanning te verminderen, contact en concentratie te verbeteren, beide hersenhelften beter te laten samenwerken, het lichaamsbesef te vergroten, beter te slapen en zich beter in zijn vel te voelen.
​Bij een heppiemassage® worden verschillende aan de doelgroep aangepaste massagetechnieken gebruikt  zoals diepe drukmassage, strijkmassage en hand-en voetmassage. Er wordt ook gebruik gemaakt van aromatherapie. Er kan over de kleding heen gemasseerd worden. 
De massage wordt helemaal op maat van het kind gegeven in samenspraak met de ouders.
 
Intuïtieve massage
De intuïtieve massage is een techniek die is ontwikkeld voor mensen met pijnlijke spieren en/of gewrichten zoals reuma of fibromyalgie, maar is ook geschikt voor mensen met emotionele pijn. Het zelfherstellend vermogen door deze techniek wordt enorm gestimuleerd. De massage is niet resultaatgericht voor het verhelpen van spanning of klachten, al kunnen deze zeker verminderen na de behandeling. De massage brengt het lichaam in een zeer diepgaande ontspanningstoestand en beïnvloedt door de helende werking van het zenuwstelsel. Het doeltreffende effect van deze massage is daardoor verrassend en prettig.
Het effect van deze massage laat zich makkelijker ervaren dan omschrijven. Door rustige en subtiele technieken, zoals holistisch pulseren, spierbewegingen en wrijvingen zonder olie, wordt een overweldigende ontspanning bereikt die het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleert en versterkt.
 
Voor deze massage is het belangrijk dat het hele lichaam wordt behandeld, een behandeling duurt daardoor minimaal  60  minuten.
 

Massagepraktijkkaya@gmail.com 06-83860694 kvk: 7598655

  • w-facebook