Tarieven: 

 

60 minuten: €60

90 minuten: €85

120 minuten: €110

Kindermassages: 

Eerste kennismakingsmassage is gratis. Deze duurt 10 minuten. 

De kindermassages kosten 1 euro per minuut. Per afspraak wordt bepaald hoeveel minuten er afgenomen worden. 

 


Op locatie: 

Wanneer het lastig is om naar de praktijk toe te komen, kan ik ook op locatie komen masseren.  Hiervoor worden voorrijkosten in rekening gebracht. Dit gaat in overleg. 

 

Massagebon:

Massagepraktijk Kaya accepteert de massagebon. 

 

Wil je graag een leuke cadeaubon van de praktijk om iemand te verrassen?  Dan ben je hier op het goede adres.  Bepaal zelf hoeveel je wilt geven. Neem contact met ons op dan sturen we de bon zo snel mogelijk naar het gewenste adres toe!

Ben je in de gelegenheid om de bon op te komen halen?  Dan maken we er een mooi cadeautje van met een extra verrassing! 

 

Ontspan en spaar: 

Wil jij regelmatig gemasseerd worden?   Bij een besteding van minimaal 50 euro krijg je een sticker op jouw spaarkaart. Is de kaart vol?   Dan krijg je 20 euro korting op de 5de massage!

 

Studentenkorting:

Druk aan de studie en toe aan wat ontspanning?  Op vertoon van je studentenkaart krijg je 20% korting op een ontspanningsmassage!

 

Rittenkaarten: 

Ook heeft de praktijk rittenkaarten beschikbaar.  Deze zijn ten alle tijden stukken voordeliger dan wanneer je losse massages boekt. 

En verder nog: 

Alle bedragen zijn inclusief btw. Mochten de tarieven een serieus obstakel zijn gezien je financiële situatie, neem dan toch contact op, dan bespreken we de mogelijke oplossingen. Er kan meer dan je denkt!

 

Betaling: 

Graag contant, overmaken via bank of tikkie. 

normaal-Massagebon-acceptantenbanner-kl_1.png