top of page

Adres

smederijstraat 5, 2321pl, 

Leiden

Whats app:

06-83860694

Email

Gradiënt achtergrond

Ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage:

Introductieaanbieding (alleen voor nieuwe klanten): 

60 minuten:  €40

60 minuten:  €65

90 minuten:  €90

120 minuten: €120

Kindermassage/ heppie massage

De eerste kennismakingsmassage is €10,-. We nemen de tijd om goed te bespreken wat de wensen van het kind zijn. De massage zelf is 10/20 minuten.

Alles hierna: 

€25,- per massage.

 

Per bezoek trek ik hier een uur voor uit. Hoe lang de massage duurt hangt heel erg af van het kind en de behoeften van het kind. Over het algemeen duurt een massage max 20 minuten maar bij behoefte aan langer is dit geen probleem.

5  ritten kaart  €120

10 ritten kaart: €235

Op locatie: 

Wanneer het lastig is om naar de praktijk toe te komen, kan ik ook op locatie komen masseren.De kosten hiervan zijn afhankelijk van de locatie en reistijd. 

 

Massagebon

Massagepraktijk Kaya accepteert de massagebon. 

 

Wil je graag een leuke cadeaubon van de praktijk om iemand te verrassen?  Dan ben je hier op het goede adres.  Bepaal zelf hoeveel je wilt geven. Neem contact met ons op dan sturen we de bon zo snel mogelijk naar het gewenste adres toe!

 

Studentenkorting:

Druk aan de studie en toe aan wat ontspanning?  Op vertoon van je studentenkaart krijg je 20% korting op een ontspanningsmassage!

 

Rittenkaarten: 

Ook heeft de praktijk rittenkaarten beschikbaar.  Deze zijn ten alle tijden stukken voordeliger dan wanneer je losse massages boekt. 

Betaling: 

Graag contant, overmaken via bank of tikkie. 

Openingstijden: Woensdag en vrijdag 9:00-17:00
Tarieven

 

bottom of page