top of page

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn eerste behandeling?

Bij de eerste behandeling bespreken wij samen wat jouw wensen zijn voor de massage, welk soort olie te gebruiken en of er eventueel sprake is van contraindicaties.

Dit gesprekje duurt ongeveer 10 minuten.

Je hoeft niks mee te nemen.  

Wat kan ik verwachten van mijn eerste sessie?

Afhankelijk van de massage en het te behandelen gebied, kleed jij je uit tot aan het ondergoed. Sieraden kunnen af, zodat ik nergens achter kan blijven haken en jij je niet kan bezeren. Ik masseer  met amandel olie op de huid. Tenzij er sprake is van een notenallergie, dan heb ik een alternatief hiervoor.

Biedt de massage hulp bij de behandeling van een terminale of chronische ziekte?

Nee. De massages die ik geef zijn puur bedoeld om te ontspannen. 

De helende effecten die ontspanning met zich meebrengen zijn heel mooi meegenomen en kunnen wellicht symptomen verminderen maar geen ziektes genezen. Bij chronische ziekten adviseer ik altijd om hulp te zoeken van een dokter. 

Voor wie is de massage geschikt?

Ontspanningsmassages zijn geschikt voor iedereen, van jong tot oud.

 

Mocht je twijfels hebben over jouw gezondheid, kijk dan even naar de lijst contra-indicaties op deze site of raadpleeg je huisarts vooraf.  

Als er sprake is van lichamelijke aandoeningen, blessures, behandeling door arts/specialist en/of medicijngebruik, dan dien je dit voor de massage aan de masseur te melden.

FAQ: Veelgestelde vragen
bottom of page