De praktijk

"Massagapraktijk KAYA" bestaat sinds 1 oktober 2019 en is opgestart door Franci Overdevest, die zowel massages aan huis doet als massages in de praktijkruimte thuis.

Dit wordt per 1 januari 2020:  Smederijstraat 5,  Leiden

 

Over mij


Na 15 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben, heb ik besloten me helemaal om te scholen en werd verliefd op het massage vak.  Na het volgen van een opleiding bij “massage in beweging” en het doen van meerdere cursussen ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Al snel ontdekte ik wat een dankbaar beroep het is om mensen te mogen masseren en om te zien hoe mensen daarvan zowel lichamelijk als geestelijk opknappen. Het gaf me zo een voldaan gevoel.

Ik ben inmiddels gespecialiseerd in verschillende soorten massages en volg regelmatig cursussen om mijn kennis up to date te houden en mezelf te blijven ontwikkelen.

Ik maak gebruik van natuurlijke producten en mix mijn eigen geuren massage olie. 

 

Een steentje bijdragen..

 

Het masseren is mijn manier om een steentje bijdragen aan een betere wereld.  Vind het supermooi om te zien hoe mensen opknappen van massages en help daarom waar ik kan. Op sportevenementen, bij ouderen, in het buurthuis en bij mensen thuis.   Ik vind het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijke producten en probeer alle keuzes die ik maak zou eco-vriendelijk mogelijk te houden.  De handdoeken die ik gebruik zijn gemaakt van eco-katoen en ik maak alleen gebruik van natuurlijke oliën. 

Massagepraktijkkaya@gmail.com 06-83860694 kvk: 7598655

  • w-facebook