top of page

Zwangerschaps massage

Een zwangerschapsmassage is een massage die jou en je kindje rust brengt.
Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Wij zorgen ervoor dat je die even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment.
Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast.
Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan.
We voeren de massage op een zachte- en rustige manier uit om te veel stimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen. Ook houden we rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten.
Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Ontspannings massage

Een Klassieke Massage of Ontspanningsmassage is een van de oudste massagevormen die wij kennen.
Door de toenemende tijdsdruk of allerhande verplichtingen, nemen we weinig tijd voor rustmomenten.
Wat is er fijner om na een drukke dag eens een ontspannende massage te ondergaan.
Door de mix van de klassieke massage met de Hawaiiaanse lomi lomi krijg je de gelegenheid om even helemaal tot rust te komen en het hoofd leeg te maken.
Het is heerlijk om even niets te moeten maar genieten van de massage met op de achtergrond een zacht muziekje. Bij deze massage wordt gebruikgemaakt van massageolie.  Ook kan deze massage verlichting bieden bij spierpijn en de 'knoopjes'.

Kinder massage

Heeft jouw kind veel last van het verwerken van prikkels of zou hij of zij graag ook een massage willen proberen? Dan is dit mogelijk. Een kindermassage is vaak wat korter dan een volwassen massage. Dit varieert van 10 tot 40 minuten.  Afhankelijk van het kind zelf. De massage kan over de kleding uitgevoerd worden of op de blote huid met olie.  Alles gaat in goed overleg. Tijdens de massage is er altijd een ouder aanwezig.

Heppiemassage® is een bijzondere massage op maat van bijzondere kinderen.

Deze massage is in het bijzonder geschikt voor kinderen met een stoornis in de prikkelverwerking (ASS, ADHD, HSP…).

Deze massage kan helpen om stress, angst en spanning te verminderen, contact en concentratie te verbeteren, beide hersenhelften beter te laten samenwerken, het lichaamsbesef te vergroten, beter te slapen en zich beter in zijn vel te voelen.

Bij een heppiemassage® worden verschillende aan de doelgroep aangepaste massagetechnieken aangewend  zoals diepe drukmassage, strijkmassage en hand-en voetmassage. Er wordt ook gebruik gemaakt van aromatherapie.

Contact

Voor een afspraak stuur een whats-app naar Franci: 0683860694

Smederijstraat 5, 2321pl, Leiden

bottom of page